Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(10-09-2015 15:05)Tomcato napisał(a): I ja dostałem wypłate po 19 !!! dniach
Ostatecznie wyszedłem na minus jednak cieszę się że cokolwiek udało się dostać. Przygodę z programem zakończyłem a wypłacone pieniądze inwestuje w bardziej pewne biznesy
(10-09-2015 15:05)Tomcato napisał(a): I ja dostałem wypłate po 19 !!! dniach
Ostatecznie wyszedłem na minus jednak cieszę się że cokolwiek udało się dostać. Przygodę z programem zakończyłem a wypłacone pieniądze inwestuje w bardziej pewne biznesy
Na przykład jakie?
Postaraj się ogarnąć adbrooka, 150 % zwrotu, czyli za każde 10$ masz 15$. TM jest pewniejszy, ale adbrookowi niczego nie brakuje, a zyski są fantastyczne. Jeżeli chcesz więcej info to pisz pw.
niech ktoś mi coś powie na temat weryfikacji konta?? jeżeli się go nie zweryfikuje to podobno nie będzie można obracać planami w MTV ani akcjami w PV?? to prawda?? pozostanie jedynie zwykły PTC do klikania w reklamki....