@Qaz1
Na jakiego maila masz zarejesrowane konto w Fires.pl? Możesz napisać tutaj w temacie lub wysłać na maila
[email protected]. Sprawdzimy w systemie. Natomiast ta większa Twoja wypłata to już zobowiązanie dla Vexa. Tak jak pisałem wcześniej, Vex zadeklarował się wczoraj, że ma 21 dni na opłacenie zaległych rachunków. My możemy tylko wypłacić rachunki za zarobki w tzw. "nowym Fires", to jest od 06.03.2014.
Informacja dla innych userów Fires jest taka, że wczoraj jedna wypłata została przelana, dzisiaj powinna być na koncie. Prosiłbym o potwierdzenie tutaj w temacie, przez tego usera, który otrzyma dzisiaj wypłatę, że pieniądze doszły. Natomiast resztę wypłat przelewamy dzisiaj (tylko za rachunki na nowym Fires, od 6 marca tego roku, jak już wcześniej wspomniałem).
Dzisiaj od godziny 16:00 do wieczora mogą wystąpić przerwy w funkcjonowaniu serwisu Fires.pl. Kończymy prace programistyczne, więc jest szansa, że o tej porze może coś nie działać. O skończeniu prac poinformuję w tym temacie.
@Arekxxl
Wyślij na maila pełne dane, o które prosiłem wcześniej w tym temacie oraz podaj maila, na jakiego masz zarejestrowane konto.
Maila wyślij na
[email protected]
Sprawdzimy w systemie Twój rachunek.