Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nic nie promowałem przez 3 msc i z autopilota mi wpadło troszkę a dostałem maila od Arka że jakość generowanych leadów spadła drastycznie ale przecież to moja wina?masakra
Też wam ostatnio słabo wchodzą uv? Kiedyś na serwerze proserwer jak poszedł spam to za chwile miałem 300 uv, teraz na serwerze superhost przez cały dzień tylko 90 a taka sama nisza. A i dodam jeszcze, że mam teraz inną domenę na hostingu proserwer miałem xaa.pl teraz mam na superhost .net ma to może też jakieś znaczenie?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-10-2014 17:16 przez Nicramo.)
No co zrobisz nic nie zrobisz i tak nikt z administracji nie odpiszę co się dzieje więc jedynie domyślcie się sami dlaczego tak a nie inaczej dzien przed idzie świetnie kolejny od samego rana porażka