Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(18-03-2014 16:18)Nupek369 napisał(a): Jak wyglada rozliczenie zarobkow? Jest mozliwosc podpisania jakiejs umowy?
umową jest regulamin, drukujesz go, idziesz do urzędu - chcą głównie dwóch informacji - co to za forma zarobku oraz kwota. I musisz jeszcze zgłosić, jeśli się chcesz rozliczać ryczałtowo, chyba, że chcesz na zasadach ogólnych.
Tak jak napisał Cashback. W tym tygodniu będziecie mogli generować sobie rachunki, które wystawiacie dla nas, więc będzie prościej
(18-03-2014 17:29)hajoskin napisał(a): usuncie te bony bo to porazka pojebani ludzie wszedzie na fb spamia w grupach itp gowno zarobicie kazdy to zna juz jeszcze pisza ze multikino albo krewetka
Hajsokin staramy się kontrolować user'ów gdyż używanie znaków towarowych podmiotów trzecich jest niezgodne z prawem. Na ile możemy na tyle ograniczamy tego typu działania, gdyż uderzają one także w nas.
(18-03-2014 18:28)rico88 napisał(a): Kiedy bedziecie realizować przelewy z poniedzialku. Pisałem też do was w sprawie zwiększenia stawki za lead.
(18-03-2014 16:18)Nupek369 napisał(a): Jak wyglada rozliczenie zarobkow? Jest mozliwosc podpisania jakiejs umowy?
umową jest regulamin, drukujesz go, idziesz do urzędu - chcą głównie dwóch informacji - co to za forma zarobku oraz kwota. I musisz jeszcze zgłosić, jeśli się chcesz rozliczać ryczałtowo, chyba, że chcesz na zasadach ogólnych.
Tak jak napisał Cashback. W tym tygodniu będziecie mogli generować sobie rachunki, które wystawiacie dla nas, więc będzie prościej
Poradzcie mi panowie. Skończyłem 18 lat nie prowadzę, żadnej działalności gospodarczej, nie pracuje. Nie znam się na tych podatkach. Jak to odprowadzić?
Poradzcie mi panowie. Skończyłem 18 lat nie prowadzę, żadnej działalności gospodarczej, nie pracuje. Nie znam się na tych podatkach. Jak to odprowadzić?
Wypłać do brata/siostry i wcale nie płac, ja tak robię bo to on będzie miał problemy
Wypłać do brata/siostry i wcale nie płac, ja tak robię bo to on będzie miał problemy
Rzecz w tym, że już wypłaciłem na swoje konto. Nie jest to duża kwota bo to tylko 101zł ale boje się, że mogę mieć z tego powodu problemy.
Dzięki za szybką odpowiedź. Tak myślałem, ale wolałem się upewnić Dziwna sprawa. Status zlecenia wypłaty mam zakończony już od 12.00, więc wypłata na PKO BP powinna dość jeszcze dziś, a niestety nie doszła. Numer konta napisany bezbłędnie Liczę, że strony "kiedy kasa" itp. się mylą, a kasa się nie zgubi i wyląduje jutro na koncie To jedziemy dalej