Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Od "zera" do miliardera?

Autor Wiadomość
RE: Od "zera" do miliardera?
Sprawdź:
Ładnie Kiljan, hajs na samochód będzie XD
za miesiąc zaczne Big Grin 18-stka się zbliża.
Ładnie Ci to idzie, życzę dalszych sukcesów Big Grin
a przy ilu zacząłeś ?
w czerwcu wpłaciłem 10k, na chwilę obecną mam +91k czyli 900% Big Grin
Glosy: badom (+1), Ratchet (+1), Nupek369 (+1), Radarr (+1), B_Y_K_U (+1), As7 (+1)
Ja otworzyłem konto demo z depozytem 3k bo tak ewentualnie mógłbym zainwestować. I spróbuje swoich sił. Poczytam jakieś newsy itp Big Grin

Według trendu wstępnie wpadłem na EUR/USD w dół i GPB/USD w dół. Obadam cały ten programik, może kiedyś wskocze na realne Big Grin
Też sobie dzisiaj zacząłem grać na demo z 5k i yolo dźwignią 1:500 Tongue Nawet profit wpadł ale mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tymi danymi o bezrobociu w USA. Czyli dzisiejsze dane o 14:30 stosunkowo umocniły dolara tak? Natomiast dane o sprzedaży nieruchomości z 16:00 go trochę osłabiły?
Dokładnie lecz to nie musi mieć żadnego przełożenia, lecz krótkoterminowo ma.
Kiljan jak myślisz jak dalej się będzie zachowywał wykres usdjpy?
Moim zdaniem moze podskoczyc do 102 i potem moze pojsc mocniej w dół, ale rownie dobrze moze pojsc bardziej w gore na rejon 102.5 bo dzisiaj mial spory impet, jesli nie straci go to moze byc ladnie
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: