(14-04-2017 11:51)rafi213 napisał(a): Pisałem z telefonu i mi sie dwa razy jeden post wkleiłem, więc zmieniam treść co by napisać coś wartościowego. Przez te 3 dni od nowego startu udało mi się przetestować wszystkie opcje które wprowadzili czyli zakupy ad packow z prowizji liderskiej, wpłaty, wypłaty i wszystko działa tak jak zapowiadali. Fakt mogło by to działać troszkę szybciej ale nie ma co narzekać oby każdy rev share był jak TAT to opinia o zarobku na takich programach w internecie byłaby zgoła inna czyli bardzo pozytywna.
Brakuje mi jeszcze jednej opcji obecnie w TAT a mianowicie możliwości łączenia salda cash balanse z earning balanse czyli tego co nam wpada jeśli polecony zakupi paczki z procesora ale admini zostali już powiadomieni i mają wprowadzić tą opcję 
Według mnie opinia o programach rev-share nigdy nie była i nigdy nie będzie pozytywna. Ewentualnie zwiększy się odsetek osób, którym udało się zarobić przed upadkiem programu. Nie ma możliwości żeby wszyscy wyszli szczęśliwi - TAT upadnie i to każdy z Was - dobrze prosperujących liderów piramid wie bardzo dobrze.
Możecie mówić co chcecie przedstawiając programy tego typu w superlatywach, ale jak dla mnie zachęcanie ludzi do wzięcia udziału w przedsięwzięciu, które ma na celu okradanie* ludzi jest poniżej ludzkiej godności. Pozdrawiam
Oczywiście nie mówię, że nie da się zarobić na rev-share, ale to nie zmienia faktu, że pod koniec "życia" programu większość ludzi zostanie ogołocona z oszczędności - powód? Kradzież a nie skutek udziału w "inwestycji wysokiego ryzyka".
STS - najlepszy w Polsce!
30 zł bez depozytu, do 500zł bonusu, wypłata w 28 minut.