Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii
Nie wiem jak można traktować takie drobne jako inwestycje. Do jednego programu wsadziłem prawie 7 tysięcy niedawno i czuje niedosyt, a ludzie się pytają czy inwestować 5 dych w revshare/hyip.
za te 4 dychy to lepiej jakąś dziewczyne do kina zabierz. Może akurat dobrze trafisz i inwestycja wypali
Wiesz niektorzy jeszcze nie sa bogaci wole wrzucic do 4-5systemow po 15$ i wyciagac po stowe dwie miesiecznie. Buduje kilka dochodow przy jak najwiekszym bezpieczenstwie.
(28-02-2017 05:38)Majkel47 napisał(a): Wiesz niektorzy jeszcze nie sa bogaci wole wrzucic do 4-5systemow po 15$ i wyciagac po stowe dwie miesiecznie. Buduje kilka dochodow przy jak najwiekszym bezpieczenstwie.
100zł to idzie w 1-2 dni zarobić w internecie bez żadnych inwestycji, rozrzucanie 200 zł na kilka programów nie ma najmniejszego sensu.
No i o jakim budowaniu dochodu(?) my tu mówimy, 100 zł miesięcznie jeszcze w oparciu o hyipy. Jak nie masz kompletnie kasy to najpierw przejrzyj forum, możesz też do mnie napisać może jakiś pomysł Ci podsunę, a nie Ty się na start za inwestycję wziąłeś
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-02-2017 06:28 przez Fox90.)
Inwestowanie 10$ jest bez sensu.. zanim dojdziesz do jakiegoś uczciwego zarobku to minie bardzo dużo czasu. Też polecam włożyć minimum 50$ i odpalić ascent.
Wsadzisz 10$, po paru miesiącach pomnożysz kapitał i zrobisz z tego 50$ po czym wsadzisz to w jakiś hyip i utopisz kasę. Czas stracony, kasa utopiona. Jak się nie ma pieniędzy na inwestycję to się nie zaczyna swojej przygody od hyipów czy revsharów tylko zarabia się bez inwestycji, a nie kombinuje z wkładami typu 10$. Przecież to cyrk jest. I nie mówię tego żeby tu kogoś hejtować, to tylko przyjacielska rada.