Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
A jeżeli nie zleciłem wypłaty, a mam na przykład screena z jednego dnia zarobku ( 266 zł ), to czy to jest jakiś dowód ? ... Osoby, które mają pobrane rachunki, pozwijcie go w sądzie,niech odda wszystkim pieniądze i ma jakąś grzywną do zapłacenia.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-03-2014 20:39 przez matiol.)
Mam wrażenie że jutro zobaczymy naszą kasę bo jeśli chcą dalej funkcjonować to muszą wypłacić zaległy hajs , gdyby chcieli zwinąć interes już dawno stronka byłaby offline.
hm... też uważam,że kasa powinna dojść w poniedziałek od Vexa. Jak tej kasy nie będzie to trzeba by być kretynem żeby zarabiac w tym serwisie dalej i nie ważne czy nowy admin i nowy wlasciciel, smród gdyby tej kasy nie wypłącili będzie się ciągnąc cały czas za serwisem i gowno zarobią więc jeżeli nowy wlasciciel był rozsądny to przy kupnie serwisu zawarta zostala klauzula o wyplacie zaleglej kasy a jak nie to sam sobie winien.