Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Eforsa.pl - Temat Ogólny » Dyskusje ogólne dotyczące Programów Partnerskich Eforsa.pl

Autor Wiadomość
RE: Eforsa.pl - Temat Ogólny
Sprawdź:
U mnie również złotówka wpłynęła na saldo i czekam na usunięcie widoku weryfikacji, oby przed weekendem Wink
A co z wypłatą, która została zlecona przed wejściem obowiązkowej weryfikacji? Muszę weryfikować konto, żeby dostać moje $$$?
Zlecenie wypłaty poszło wczoraj, dzisiaj już pieniądze na koncie. Dzięki! Huh

[Obrazek: 9458077ae9b9e.png]
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny.
To po co tu siedzicie jak non stop narzekacie? Skoro administracja was olewa, nie robi przelewów, a niektórzy z was mają polokowane konta i środki na nich.. Znam osobę, której zablokowali 6k i 0 kontaktu z administracją, 0 informacji nic, gratuluję.

https://t.me/pump_upp
SCAM
Nie wiem jak sytuacja z Majka - czy dostała w końcu wypłatę zleconą bodajże 9 stycznia i nie wiem jak z innymi użytkownikami ale ja zleciłem dziś rano wypłatę (chciałem w poprzednich dniach ale weryfikacja) i nie wiem jakim cudem ale otrzymałem ją dziś wieczorem... Czas realizacji - 4 godz. 13 min

Dzięki eforsa i mam nadzieję, że omawiane od kilku stron problemy się rozwiążą Smile
Glosy: fusek (+1)
(02-02-2018 23:50)piotrekprorok napisał(a):  Nie wiem jak sytuacja z @[Majka] - czy dostała w końcu wypłatę zleconą bodajże 9 stycznia i nie wiem jak z innymi użytkownikami ale ja zleciłem dziś rano wypłatę (chciałem w poprzednich dniach ale weryfikacja) i nie wiem jakim cudem ale otrzymałem ją dziś wieczorem... Czas realizacji - 4 godz. 13 min

Dzięki @[eforsa] i mam nadzieję, że omawiane od kilku stron problemy się rozwiążą Smile

Wypłata w trakcie realizacji pokerface

ALLEGRO PAY - ODBIERZ KUPON 40ZŁ
Glosy: piotrekprorok (+5)
Ja też dostałem w ten sam dzień.
Narzekają Ci co mają coś za uszami.
@fusek wypraszam sobie. Ja nic nie promowałem od dobrych kilku miesięcy a mam zablokowane konto.
Mi konto odblokowali w końcu bez szarpania się w wyznaczonym przez siebie czasie (72h). Wypłatę zlecałem 29.01, więc jest jeszcze czas, ale trochę dziwne to. Jednym w kilka godzin robią, innym nie potrafią w prawie miesiąc czasu?

Dan14NR, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2015.
Odpowiedz