Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
mam pytanie ; ) z jakich mirrorów najlepiej korzystac? bo wielokrotnie mam 2 , 3 , 4 osoby online ale nikt nie pobiera albo poprostu nie zalicza ofert ? jak myslicie ?
Z tinyfileshost.com jest najlepiej korzystać. To, że masz kilka osób na linku nie oznacza, że jakaś osoba pobierze Twój plik. Jeśli ktoś ma pobrać to pobierze
no ale jak oni faktycznie wypełniaja te oferty a tak naprawde mi ich nie zalicza ? nie mam żadnej pewnosci niestety, czy oni wypełniaja i mi nie zalicza czy oni tak naprawde wychodza i rezygnuja.
Oferty sam ustawiałeś czy autopilot? ja przerzuciłem się na autopilota i jest lepiej, to raz. Dwa, że faktycznie zdarza się, że ludzie wypełnią ofertę i nie zaliczy (albo po prostu jej nie dokończą, co jest bardziej prawdopodobne). Ostatnio sporo osób się skarży że nie udaje im się pobrać ale tak czy siak konwersja jest wysoka całkiem więc nie mogę narzekać.