Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dokładnie hasło może być ewentualnym podwojeniem zarobku więc czemu nie, bo jak masz zarobić raz to czemu by nie zarobić drugi raz. Załóż hasła moja rada, oraz życzę tobie i kosiarze dużych zarobków.
(28-01-2014 17:15)kamiluspl napisał(a): Tak przy okazji.
Jak mocy wzrost konwersji zauważyłeś po nałożeniu haseł?
20-30%
Mam tyle samo kliknięć co ty a leadów zawsze od 1.9-3 razy mniej
po części jak już wspomniałem to źródło ruchu ale zastanawiam się nad nałożeniem hasłem.
Bo z drugiej strony znam ludzi których to zniechęci, a niektórzy piszą do mnie i przy mądrych odpowiedziach w komentach czasem po 3-4 razy pobierają
No za 1 i 3 strony jednocześnie ;p Co z tego, że ktoś się wkur...na ro że jeszcze hasło musi pobrać i dochodzi do wniosku, że już go to je.... To i tak 1 lead już jest
Dokładnie miałem podobny tok myślenia (chodzi o 2 ostatnie linijki) i dlatego założyłem hasła.
Jak ma się trochę postów to zajmuję to tę godzinkę czy dwie ale na prawdę warto bo nie raz mi się trafiła x2 Francja czy x2 Holanda właśnie dzięki haśle.
(28-01-2014 17:48)Sh4ker napisał(a): Dokładnie hasło może być ewentualnym podwojeniem zarobku więc czemu nie, bo jak masz zarobić raz to czemu by nie zarobić drugi raz. Załóż hasła moja rada, oraz życzę tobie i kosiarze dużych zarobków.
j/w
Dzięki ziom
(28-01-2014 18:04)ELdollaro napisał(a): Chyba spróbuje z tymi hasłami narazie założę tylko na najlepsze nisze. Zobaczymy
Próbuj, na pewno nic nie stracisz bo i tak ktoś pobierze 2 razy, więc praca włożona w to na pewno się nie zmarnuje
no zakladasz na hack rar z hasłem i poźniej kolejny rar z informacja gdzie mozna pobrać hasło
Pomoglem, daj reputa
A vankosiara niech uzupełnia dziennik len
(30-01-2014 21:32)Lesek napisał(a): Czyli proponujecie podwójne pobieranie? Raz sam plik z hasłem, drugi raz hasło do pliku?
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem.
Pozdrawiam
Robisz hasło w notatniku. Wysyłasz je na serwy AC/FC/HC/bógwieco. Kopiujesz link tego hasła. Link dajesz do notatnika, zapisujesz pod nazwą Password. Nisze pakujesz i ustawiasz hasło wcześniej wysłane na serwer. Plik z LINKIEM do hasła i zapakowaną nisza pakujesz jeszcze raz tylko bez hasła i wysyłasz na serwer.
(30-01-2014 21:45)alizen napisał(a): jest jeszcze inny sposób niz ten z winrarem