Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Leadnow.pl - skuteczna sieć afiliacyjna » www.leadnow.pl - Oficjalny wątek

Autor Wiadomość
RE: Leadnow.pl - skuteczna sieć afiliacyjna
Sprawdź:
dzisiaj słaby dzień wczoraj miałem 40% dzisiaj 12%... no i te problemy może jutro coś lepiej będzie heh
U mnie również lekki spadek. 2 dni temu 21%, wczoraj 12, a dzisiaj już tylko 6% Tongue
Macie po 20 wejsc i narzekacie na konwersje xD. Prawdziwe wyniki widac dopiero jak sie ma kilkaset wejsc i tam widac jak to wchodzi.

[Obrazek: sAvMgQn.gif]
Serwis przez cały dzień działał (jedynie przez chwilę strona główna była niedostępna), tak więc co złego z konwersją, to nie my Smile.
Nic z tych rzeczy Smile
Po prostu piszę jak to u mnie wygląda, na nikogo winy nie zwalam Big Grin
(17-11-2015 19:45)rekki napisał(a):  Nic z tych rzeczy Smile
Po prostu piszę jak to u mnie wygląda, na nikogo winy nie zwalam Big Grin

No! Wink.
Jak wyglądają wypłaty w serwisie? Wpisałem swoje dane w Profilu, zleciłem wypłatę w Płatności, ale nie otrzymałem żadnego rachunku. Stan konta zmienił się na 0zł, a niżej jest tylko "Aktualnie nie ma żadnych wypłat w bazie."
(17-11-2015 20:14)rekki napisał(a):  Jak wyglądają wypłaty w serwisie? Wpisałem swoje dane w Profilu, zleciłem wypłatę w Płatności, ale nie otrzymałem żadnego rachunku. Stan konta zmienił się na 0zł, a niżej jest tylko "Aktualnie nie ma żadnych wypłat w bazie."

Widzę Twoją wypłatę, więc na pewno nie pochłonęły jej mroki internetu. Czasem na rachunek trzeba poczekać kilka minut; pewnie już jest do ściągnięcia Smile.
(17-11-2015 19:33)Urias napisał(a):  Macie po 20 wejsc i narzekacie na konwersje xD. Prawdziwe wyniki widac dopiero jak sie ma kilkaset wejsc i tam widac jak to wchodzi.

Mam po 50-60 wejść nie liczy się ilość a jakość... średnia konwersja 30-40% a tu dzisiaj 12...
No tak, tylko przy 40 wejściach 2 dodatkowe leady (czyli trochę więcej szczęścia), to już różnica praktycznie 5%.
Stąd tak wielkie skoki konwersji u osób, które mają tak mało wejść. Wystarczy, że 2-3 osoby się nie zapiszą i już spore różnice w wynikach.
A wpływu na czyjeś szczęście nie mamy Wink (ew. poczucie szczęścia, przy wypłatach Wink )
Odpowiedz