Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Akcje wzrosną jak powstaną nowe produkty, naliczenia wzrosną, a ludzie zaczną inwestować a nie uciekać z programu. Obecnie PV wisi na włosku i jeżeli admin nie weźmie sie do roboty to program już może nie wrócić do starej kondycji.
Przydaloby sie bo teraz sa okolo 1 centa, czas na zakupy? dla mnie tak , mialem ustawione niskie ceny auto zakupu wiec nawet nie musze recznie kupowac, tymczasem kolejna wyplate na PM otrzymalem w terminowym czasie:
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-07-2015 21:14 przez trio.)
Ja się kiedyś zarejestrowałem ale czytając Wasze opisy to nie wiem czy dalej klikać bo może to być strata czasu...
Czy ten serwis ma jeszcze jakąś przyszłość, jak myślicie???
(14-07-2015 10:23)razzor1 napisał(a): Takie pytanie, wygrał ktoś z Was 10$ BAP w Ad Gridzie? Ja "wygrałem", i niczego nie otrzymałem, ani dolców ani BAPów. To błąd czy Ja czegoś nie widzę?
Przed chwilą wygrałem drugi raz :o
Panie Kolego
Zarobiłeś dokładnie 10 punktów BAP a nie 10$ co stanowi wyrażną różnicę..podejrzewam, że nawet nie zauwazyleś że tak małą ilość punktów doliczyło Tobie do puli Patrz i czytaj uważnie co wygrywasz..każdy by chciał aby 10 BAP to było 10 dolców
razzor1 - poszukałem rozwiązania i mam.
Jest po prostu błąd na wersji polskiej, że pokazuje niepotrzebnie ten znaczek $, a na wersji angielskiej pokazuje normalnie samo + 10 Baps, tak więc po prostu to błąd językowy nie wiadomo skąd