Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(11-07-2015 08:53)Piotrek2091 napisał(a): Sprawdźcie lepiej, czy możecie ją wyklikać, bo ja swojej nie mogę(też 0,5$). Ciągle kółeczko się kręci i nie pojawia się zegar.
To ją wymień (SWAP AD na dole strony gdzie są 3 linijki tekstu). Ja dla świętego spokoju swapuję każdą reklamę z recyklingu, wtedy wszystko śmiga
Ten błąd z reklamą występuje prawdopodobnie dlatego że kampania, z której jest ta reklama z recyklingu, już się skończyła. Po wciśnięciu 'Swap ad' system zmienia reklamę na tą z najstarszej aktywnej kampanii.
(11-07-2015 08:53)Piotrek2091 napisał(a): Sprawdźcie lepiej, czy możecie ją wyklikać, bo ja swojej nie mogę(też 0,5$). Ciągle kółeczko się kręci i nie pojawia się zegar.
To ją wymień (SWAP AD na dole strony gdzie są 3 linijki tekstu). Ja dla świętego spokoju swapuję każdą reklamę z recyklingu, wtedy wszystko śmiga
Ten błąd z reklamą występuje prawdopodobnie dlatego że kampania, z której jest ta reklama z recyklingu, już się skończyła. Po wciśnięciu 'Swap ad' system zmienia reklamę na tą z najstarszej aktywnej kampanii.
Już ją miałem zrecyklingować, ale dobrze, że zauważyłem ten przycisk swap ad i mówię no nic innego już mi nie pozostało i poszło A ostatnio w click grid 2$ trafiłem
Naliczenia może i są kiepskie ale w ciągu dnia wpada pełno reklam za 0.01$ i 0.005$. Z filtrem ustawionym na 0.005$ dostaję reklam za ok 0.50$ dziennie siedząc w pierwszej grupie. Z samych 0.01$ jest około 25-30 centów dziennie