Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(28-01-2018 13:51)ivall napisał(a): NIE POLECAM, CZEKAM PRAWIE TRZY MIESIĄCE NA ODBLOKOWANIE KONTA!!!!!
konto zarejestrowane na email: [email protected]
Jeśli czekasz prawie trzy miesiące, to może twoje konto wcale nie ma być odblokowane.
(27-01-2018 22:40)dazy19 napisał(a): Dzialaja wgl uslugi ? bo od 8 dni ani jednego leada mimo duzego ruchu ktory nie mial prawa sie wypalic gdyz nowe nisze i ruch google
Jest to związane ze zmiana tresci sms, które przychodzą po wpisaniu numeru tel. mam nadzieje ze to sie szybko zmieni, mam to samo. Konwersja karygodnie spadła :|
Własnie sprawdzalem w playu jest normalna tresc jak wczesniej a to az tak zle wyglada?co tam wgl jest napisane ?
Na pewno w orange się zmieniła treść ale spadki sugerują że w plusie też , chociaż nie mam jak sprawdzić . Po wejściu w życie ustawy zmieni się to we wszystkich sieciach + na pewno informacja o cenie będzie jeszcze bardziej wyeksponowana.
Wklepałem teraz swój numer z plusa i SMS z kodem standardowy, więc nic się tu nie zmieniło. Ma ktoś jak sprawdzić w Play i tmobile?
(28-01-2018 20:34)radek0389 napisał(a): Wklepałem teraz swój numer z plusa i SMS z kodem standardowy, więc nic się tu nie zmieniło. Ma ktoś jak sprawdzić w Play i tmobile?
W play i t-mobile bez zmian . Widocznie tylko orangę.Niestety spadek jest dość duży
(28-01-2018 20:34)radek0389 napisał(a): Wklepałem teraz swój numer z plusa i SMS z kodem standardowy, więc nic się tu nie zmieniło. Ma ktoś jak sprawdzić w Play i tmobile?
W play i t-mobile bez zmian . Widocznie tylko orangę.Niestety spadek jest dość duży
Skontaktować się nie można? Wysłałem 2 e-maile. Nie chce mi sie czytać całego wątku, wiem ze zablokowane bo przypał w sieciach, ale kiedy moje konto zostanie odblokowane?
(29-01-2018 09:41)bossos napisał(a): Nie mogę się zalogować od kilku dni na stronę. Jak klikam "Zaloguj się" to w pasku wyszukiwarki zaczyna mi migać w adresie po ukośniku "login". ???
BAN
(24-01-2018 08:19)Majka napisał(a): No Ok.
PS: Od 09.01 czekam na wypłatę