Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
(17-03-2014 22:54)badii napisał(a):  @up i co w zwiazku z tym...
Ja mam ponad 400 wejsc i 0 leadow i jakos nie marudze Wink
Po prostu weekend jest najlepsza pora na zarabianie, bo 3/4 stowki mozna wyciagnac przy dobrych wiatrach Wink

"ile macie panowie wejsc ?"
Odpowiedziałem. Czy ja marudzę, hmm? Smile
UP Oczywiście Huh
Moi "klienci" notorycznie dostaja zle za krótkie kody. Czym to jest spowodowane?
(18-03-2014 06:55)Noozer napisał(a):  Moi "klienci" notorycznie dostaja zle za krótkie kody. Czym to jest spowodowane?

U mnie jest tak samo z "doładonami" z "kubełkami" też, ale jak ja wpisałem swój nr to było ok.
(18-03-2014 06:55)Noozer napisał(a):  Moi "klienci" notorycznie dostaja zle za krótkie kody. Czym to jest spowodowane?

Na jakim programie i jaki komunikat jest wyświetlany?

(18-03-2014 07:06)SiwyX2014x napisał(a):  

U mnie jest tak samo z "doładonami" z "kubełkami" też, ale jak ja wpisałem swój nr to było ok.

Doładowania działają poprawnie, jak z kubełkiem? U nas ok, dzielcie się informacją, my będziemy monitorować.

UWAGA: Jak wygląda sprawa z blokowaniem domen? Wypiszcie listę, które winniśmy podmienić na nowe. Smile

Instanter.pl, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
Hajs doszedł Smile
Jakie są programy w instanterze
(18-03-2014 13:19)UmCyK napisał(a):  Jakie są programy w instanterze

Zarejestruj się i sprawdź: http://instanter.pl

Instanter.pl beda dzisiaj wypłaty? jak tak to o której bo nie wiem czy już zlecać.
Oj. Lepiej nie igrajcie z tymi bonami. Juz wszedzie przestrzegam. Mam przyjaciela ,którego wujek jest kierownikiem głównej siedziby multikina. Powiem tak ,że sie wkurwili ,bo przez to tracą klientów i robią teraz masowe ataki rozprawami sądowymi dla takich stron i użytkowników ,którą to formą zarobili. Ostatnie w kfc też miałem pytanie czy korzystałem z bonów z tych na SMS. Powiedziałem ,że nie. Mówili ,ze szukaja każdego kto roznosi to ,bo tez przez to on maja problemu i kierownicy szukają oszustow.
Jak z wypłatami, jakie minimum oraz co ile, oraz jaki czas oczekiwania.
Odpowiedz