Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
AstroCash.org - Ogólna dyskusja » Nowy Serwis PPA

Autor Wiadomość
RE: AstroCash.org - Ogólna dyskusja
Sprawdź:
Oferta "Pobierz Teraz" z BlueTrackMedia została podniesiona na 2.25$
Oferta "Pobierz Teraz" z BlueTrackMedia została podniesiona na 2.34$
Specjalnie dla AstroCash!
Glosy: HardCoreSex (+1), Krissu (+1)
http://www.youtube.com/watch?v=c6ufy6sIa4Y
Clicki w statystykach już działają!

Część szybszych wypłat została zrealizowana (zgłoszenia PW + zgłoszenia email [email protected]).
Jeżeli są osoby, które oczekują/chcą szybszej wypłaty, prosimy o kontakt na nasz email podany wyżej.

Pozdrawiamy i życzymy spokojnej nocki.
Muszę jeszcze raz pochwalić AstroCash,
Bardzo zależało mi na szybkiej wypłacie, oferowałem nawet żeby zabrali sobie 50% z wypłaty tylko żeby szybko doszła bo pieniądze potrzebowałem na mus.
Następny dzień rano patrzę - Pieniądze na koncie, nie zabrali żadnego % mimo że im oferowałem.

Astro, miałem czasem chwile zwątpienia co do was ... Ale dziś jestem pewien że jesteście najlepszym serwisem PPA.
Glosy: Krissu (+1)
http://scr.hu/0eqo/2fr0r
Wczorajsze pobrania z UK.
Małe porównanie:
Największa oferta na FC z UK na koncie bronze - $3.70
Dodajmy do tego Ultimate $3.70 x 60% = $5.92
Wnioski? Jerk2

Dodam, że na AC największą ofertą, którą sobie ustawiłem jest $13.23, więc według mnie wysokość stawek jest po stronie AC Smile
Glosy: rozekrr (+1)
AC rządzi. Mam dzisiaj mega konwersje na 19 klików 4 pobrania i 15$ za to Huh . W sumie w ciagu jednego dnia zarobiłem 2razy tyle co przez miesiąc na innym serwisie Jerk2
Glosy: rozekrr (+1)
Dlaczego usunięto zmianę wielkości pliku? Nie ma w ogóle opcji zmiany wielkości danego pliku. Wink
Glosy: Symbian (+1), Roxi5017 (+1)
Na przyszłość prosiłbym o informację planowanych zmian w systemie, czyt. usunięcia modyfikacji wielkości pliku. Wydaje mi się, że to jest dość kluczowy element w przypadku zarabiania na PPA. Więc wolałbym o takowej niedostępności wiedzieć przed faktem.
Popieram. Miałem zaplanowaną na wieczorek małą robótkę związaną z wrzuceniem paru pliczków a tu zdziwko. Jakbym wiedział wcześniej to bym wcześniej sobie wrzucił Smile
Odpowiedz