Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii
Po przeczytaniu całego tego tematu i poszperaniu w internecie na temat Skyllex postanowiłem zainwestować. To co piszecie jest prawdą, po 15 godzinach wypłacili ładnie malutki profit, który dostałem. Teraz tylko czekać na zwrot depozytu i zastanowię się czy nie wrzucić więcej . Myślę, że jeśli po konferencji, która będzie pod koniec marca nadal to będzie działać to do czerwca spokojnie ustoi.
Pękło 80 000 zarejestrowanych. Aktualnie jest 80029 więc wiadomo kiedy i czy w ogóle zamkną rejestrację? Początkowo miało być 80 000.
RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii
Cytat:Dear partners of the company Skyllex!
01.03.2017 there will be a webinar with the head of the company, time of event 19:00 GMT+3. Link to the room will be for 1 hour before the webinar. Regards Skyllex Company Administration.
W skrócie - środa, 19:00 - webinar z szefem Skyllexa. Jestem bardzo ciekaw tej konferencji!
Link do webinara znajdziemy w wiadomościach do partnerów około godziny 18 w środę!