Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
@[Kavsky] z tego co wiemy, dziewczyny się z tobą kontaktują (chyba, że pomyliliśmy osoby o identycznych loginach), lecz niestety informacje, które ci przekazują o stopkach na stronach na których promujesz pozostają bez echa, nie wiemy czy po prostu nie potrafisz umieścić stopki na stronie, czy też jest to związane z brakiem chęci dostosowania się do naszych wymogów. Z tego co wiemy używasz naszego iframe'u, stopki generowane są automatycznie do każdego linku Programu Partnerskiego (ponieważ stopka musi być dostosowana do modelu płatności zastosowanego przy widgetcie i linku), jeśli nie przekierowujesz użytkownika dalej do naszego Landing Page'a a stosujesz iframe to masz obowiązek umieścić stopkę na stronie/podstronie na której znajduje się dany iframe lub widget.
Dziękuję za odpowiedź. Tak dostałem informację o umieszczeniu stopki, chciałbym wygenerować kod playera oraz umieścić stopkę, jednak moje konto jest zablokowane, przez co nie mogę się zalogować i wygenerować kodów.
W związku z nasilającymi się zgłoszeniami związanymi z naruszaniem praw autorskich dotyczących filmów produkcji i koprodukcji Telewizji Polsat Sp. z o.o. upubliczniamy listę filmów, których promocja jest surowo zakazana!
- Bolgen / The Wave / Fala
- Mei ren yu zhi hai dao lai xi / Dzielna Syrenka i piraci z Kraboidów
- Za niebieskimi drzwiami
- The Windmill Massacre/ Diabelski Młyn
- PolandJa
- Ozzy
- Un petit boulot
- Odd job
- Belly of the Bulldog
- Tank 432
- R.A.I.D SPECIAL UNIT/ Raid dingue/ Agentka specjalnej troski
- Najlepszy/ Podwójny Ironman