Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Po ilu dniach zazwyczaj wchodzą nowe akcje? 17.09 założyłem konto na MyPay, przez trzy dni akcje po 8gr "konkurs mp3" natomiast dziś pusto, nawet tej za 8gr nie ma :/ Dane podaję z generatora, wszystko legitne, ulice, kody pocztowe i miejscowości się zgadzają, tak samo maile i telefon, wydaje mi się, że dobrze te dane wbijam. Oprócz akcji robię ankietki i jakieś inne pierdoły, w sumie to prawie 20 zł przez te 4 dni wleciało. Już drugiego dnia zleciłem przelew na Pay-Pala na kwotę 9.58 zł aby sprawdzić czy faktycznie płacą na tym serwisie i czekam do teraz choć podobno w każdy CZWARTEK (wczoraj) i poniedziałek są wpłaty. No zobaczymy co z tego wyjdzie.
(20-09-2019 22:52)Jolalola55 napisał(a): Spróbuj napisać na kontakt o przyznanie pełnego dostępu do wszystkich akcji, ale nie licz na szybką odpowiedz bo tam wszystko zależy od humoru admina.
Właśnie poszły wypłaty na PP.
Już napisałem do admina odnośnie akcji, że nie pojawiają się i cały czas są te za 8gr. U mnie dwie wypłaty stoją w kolejce na Pay Pala. Mam jeszcze pytanie co do RJ/QR czyli całego rankingu jakości. Otóż dziś dzień 5 od założenia konta a nadal mam QR 0%, dlaczego tak jest? Wszystkie te elementy jakby świadczą, że administracja ma delikatnie mówiąc wylane na moje konto i go nie sprawdza.