(22-06-2014 13:40)dorbiel napisał(a): Za te 3 $, reklamy mam 7 dni, więc pomnóż sobie. Jak będą codziennie takie ...
Czasu też nie zyskam bo żeby wyklikać 115 reklam to trochę go trzeba a jeszcze te codzienne i z recyklingu. No ale coś za coś
Co ty człowieku gadasz przecież zabiera ci punkty jak za normalne reklamy to jak opłacalne, skoro dostałeś 94 ads-y do wyklinania o łącznej wartości 2,27$ z czego zabrało ci 4520 PAB to masz na czysto w przybliżeniu jakieś 2700 PAB , po jednym dniu i masę roboty a gdzie tutaj jeszcze odzyskać wkład
Dajmy na to ze będziesz dostawał tyle samo codziennie lub wiecej, to przez tydzien będziesz miał 31640PAb ******** z czego dostaniesz reklamy o łącznej wartości ~16$ lub więcej i teraz musisz wykupić kampanie reklamowa za te 32000 PAb( 10$) żeby być na równo z malutkim +
to i tak zostaje ci 6$ -2,99$ to zostaje ci 3$ i codziennie 2-3 godzinny klikania za 3$ i to ma być opłacalne??????
Nie wiem po co ja to wykupiłem, ale wiem że to jest nie opłacalne a ty ******** jeszcze takie głupoty

Człowieku ogarnij się i przestań szukaj idiotów
surfer0700 dodał notatkę do tego postu 22-06-2014 17:42 ponieważ:
wymoderowałem + 30% za wulgaryzmy
|