Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Szczerze mówiąc nie wzoruje się na niczym konkretnie... moim zdaniem trzeba ogarnąć jak to działa - potem budowanie pierwszego zaplecza, pierwsze linki, nawet profile... potem samemu się to poznaje ŻELAZNA ZASADA - nie uczyć się na siłe! Jestem zdania, że SEO nie da się nauczyć od tak. "Dzisiaj o 18 siadam na godzine i ucze sie SEO" - nie nie nie. Według mnie, to nie w tą stronę - ale na 100% są wyjątki
DZISIAJ:
+ 11,50zł niedoliczone do salda + 24zł na LeadNow
Cieszy, ale jeszcze bardziej cieszy progress w pozycjach stron !
Ponad 1000zł w ostatnie 5 dni(licząc z dzisiejszym)
Wczorajszy wynik... poniżej oczekiwań, ale w porządku ;-)
+ 9zł na LeadNow
Mnóstwo pracy. Pozycjonowanie, pilnowanie, obserwacja, faktury, hostingi, odnowienia domen, blokowanie serwerów... Ostatnie dni zawróciły mi w głowie, niestety niezbyt pozytywnie.
Ale kwoty które widnieją w panelu motywują coraz bardziej i pokazują, że jak trudne i żmudne by to nie było - warto.
Wczoraj wpadł pierwszy lead zza granicy odkąd pracuję na Sub SMS/SMS Premium - z Hiszpanii 7,30, na MyLead