Zmiany juź dokonane - wszyscy do grupy 3 włącznie dostali LC (wg przelicznika 18 LC = 3100 LP) wszyscy od grupy 4 mieli mozliwość wyboru czy zamienić LP za udziały wg przelicznika 1 udział = 3100 LP ) czy wziaść LC.
Ja oczywiście polecam zamianę LP na udziały, @twardy wiem czy groszowe bedą to naliczenia, ja liczę około 2,5% tygodniowo wartośći wniesionego wkładu (wkład to właśnie teraz taka sama wartość jak ilość udziałów).
Dywidenda od tych udziałów podobnie jak za LC będzie co poniedziałek i tak ma być przez kolejne 5 miesięcy. Wypłaty będą odbywać się normalnie, większość funkcji back office będzie działała normalnie ( oczywiscie oprocz modułu wykupywania kampanii reklamowych).
A i jeszcze jedno : Dywidendy za udziały będą wypłacane z zysków z następujących biznesów :
- 2 btc.pl
- TopUpZone
- wymianasms.pl
- wylicytuj.to
I teraz każdy kto będzie polecał te serwisy będzie przyczyniał się to wzrostu wartości dywidendy w LL, do czego zachęcam .

- w każdym jest tez odrebny program partnerski. Do wszystkich tych biznesów jest też stworzony na forum odrębny wątek.