Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ludzie! Nie wiem czy ktoś już o tym pisał czy jeszcze nie ( przeczytałem 4 strony tego spamu na więcej nie mam ochoty ), przez całe istnienie tego serwisu, nic tylko narzekacie na cały fires na Vexa itd. Powinniście być Vexowi wdzięczni i tu dziękować, ile już dzięki Niemu zarobiliście. Jest to zarobek, praktycznie bez większego wysilania się, o ile się już wzbogaciłeś o 500 zł, 1000 zł czy może 20000? Cieszcie się z tego co macie/mieliście, bo również moglibyście nie mieć nic. Wiem, że w tym serwisie te moje 545 zł które jest zamieszczone na dole nie jest ogromną kwotą i dla niektórych jest to praktycznie nic, ale uwierzcie mi, że dla mnie jak i zapewne połowy z Was jest to naprawdę dużo i nie jeden by chciał coś zarobić w necie. Gdy zacząłem swój zarobek w fires nie wierzyłem w to, że w internecie da się tyle zarobić, Vexowi dziękowałem poprzez GG nie raz i chciałbym napisać to jeszcze tutaj. Dzięki!!!!
(28-02-2014 20:20)mateuszek9973 napisał(a): Ludzie! Nie wiem czy ktoś już o tym pisał czy jeszcze nie ( przeczytałem 4 strony tego spamu na więcej nie mam ochoty ), przez całe istnienie tego serwisu, nic tylko narzekacie na cały fires na Vexa itd. Powinniście być Vexowi wdzięczni i tu dziękować, ile już dzięki Niemu zarobiliście. Jest to zarobek, praktycznie bez większego wysilania się, o ile się już wzbogaciłeś o 500 zł, 1000 zł czy może 20000? Cieszcie się z tego co macie/mieliście, bo również moglibyście nie mieć nic. Wiem, że w tym serwisie te moje 545 zł które jest zamieszczone na dole nie jest ogromną kwotą i dla niektórych jest to praktycznie nic, ale uwierzcie mi, że dla mnie jak i zapewne połowy z Was jest to naprawdę dużo i nie jeden by chciał coś zarobić w necie. Gdy zacząłem swój zarobek w fires nie wierzyłem w to, że w internecie da się tyle zarobić, Vexowi dziękowałem poprzez GG nie raz i chciałbym napisać to jeszcze tutaj. Dzięki!!!!
Słoneczko, Vex dzięki nam- earnerom Fires- zarobił megagruby hajs, więc nie przesadzaj z tą wdzięcznością.
Stosunek, jaki miał i nadal ma do wszystkich (traktuje Nas po macoszemu i to najdelikatniejsze i akceptowalne określenie), jest taki, że naprawdę powinien leżeć krzyżem cały rok za to, że tak wiele osób jest mu wiernych i wciąż zarabia w serwisie, pomimo turbo lakonicznych informacji w razie jakichkolwiek problemów.
Na szczęście powstało i wciąż powstaje wiele alternatyw zarabiania na subskrypcjach, więc o Fires szybko się zapomni.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-02-2014 20:27 przez szykiryki.)
A ja wam powiem działacie co niektórzy identycznie emocjonalnie jak moi i wasi klienci. Trochę wyrozumiałości czy wam kiedyś Fires nie wypłacili ? byle komu się podwinie noga od razu bełt a jak hajs i wszystko spoko to królu złoty.. tragedia.
Symbian, suchy0001, chłopcy drodzy (bez zbytnich uprzejmości, bo widzę, że słoneczka, chmurki i inne zjawiska atmosferyczne nie są mile przyjmowane ), gratulację i powodzenia w dalszych bojach. Żeby nie było- jestem niewiastą, dlatego zwracanie się per słoneczko to po prostu mój sympatii ukłon. Żebyście przypadkiem nie podejrzewali mnie o genderyzm czy inne ustrojstwo...
Symbian, jak dziś 90 zł dokładnie do 10:44 kiedy to nastąpiło wyłączenie plików za 4,50 zł- tadam