Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Róbcie co chcecie ale ktoś musi stracić żeby ktoś mógł zyskać Jo zbija ceny akcji coraz niżej a ludzie panikują zamiast cieszyć i sie i dokupywać akcji za bezcen
Patrząc w historie transakcji to swoje pierwsze akcje kupiłem po 0,065, aż mi się teraz wierzyć nie chce że akcje mogły tyle kosztować...
Mam pytanie, ile zwykle trwa zatwierdzanie przy odkupienia planu od innego użytkownika? Oprócz tego, wielu użytkowników wystawia teraz plany w cenie niższej od wartości zakupu, mając pewnie przed oczami wizję dekad które upłyną zanim się on spłaci...warto je skupować, czy raczej odpuścić?
raczej odpuścić ... chyba że masz cierpliwość i wierzysz że się wypełnią przed kolejnym swapem, kupujcie kupujcie, będziecie myśleli że niżej nie spadnie a tu bam Jo nagle wystawi parę mln akcji po 0.005 albo jeszcze niżej bo co mu szkodzi, i tak na tym zarobi
gdzie są ci ludzie co mi 2-3 mc temu chcieli udowadniać że swap tylko przyniesie nowy rozpęd programowi i będzie wszystko pięknie i wspaniale ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-05-2015 19:02 przez patryk006.)