Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Fires.pl - wątek główny

Autor Wiadomość
RE: Fires.pl - wątek główny
Sprawdź:
^^ oj nabierać się będą tylko że pewnie mniej osób. Co do fires, zawieszam tutaj "pracę" ponieważ pole manewru się zwęziło i to ostro. Czekam może na inne programy albo powrót subskrypcji. Dobrze że sobie ostatnio nabiłem te paredziesiąt złotych do wypłaty kolejnej i mam na koncie 5zł do wypłacenia, więc czekam na nowości. Ale i tak dziękuję bo 200zł za nic tak naprawdę to zawsze jakiś dodatek. Na kebaba i piwo starczyło ^^ dzięki Vex.
Glosy: kakalko4 (+1)
Czemu niektórzy mają wypłatę do mbanku w ciagu 5 min, a ja zleciłem wczoraj i nic.. A też mam konto w mbanku?
Siema jestem całkeim zielony smutny Co to są te Leady i Konwersacja o co z tym chodzi dokładniej Smile ?
Leady - ktos sie nabierze i wysle smsa to tobie naliczy kase, konwersja - wejscia/leady

Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
[Obrazek: 39oficer.gif] Wszystko, co dobre, szybko się kończy. [Obrazek: 0what.gif]
(28-02-2014 15:32)Panco122 napisał(a):  Czemu niektórzy mają wypłatę do mbanku w ciagu 5 min, a ja zleciłem wczoraj i nic.. A też mam konto w mbanku?
Dokładnie jestem w takiej samej sytuacji wczoraj o 14:30 zleciłem wypłatę i do teraz jej nie otrzymałem a konto w Mbanku...
Jaka szkoda wszedł znowu lead z VIDEO (4,50) ale hajsu brak :<
(28-02-2014 10:07)cokieee napisał(a):  Ja zlecam wypłatę jak najszybciej...
Edit.
Już wypłacone! Big Grin po 5 min Smile

Ej nie mam chyba pieniędzy na koncie... Coś mi matka mówiła, że nic nie ma, nie wiem czy mnie w konia robi czy na serio. Ktoś dzisiaj wypłacał?
(28-02-2014 10:42)Vex napisał(a):  
(28-02-2014 01:47)Kiljan napisał(a):  Jak najbardziej, my wszystko konsultujemy i każdy program jest dokładnie sprawdzany pod kątem legalności. Dlatego też lokalizator jest do poważnej poprawy ponieważ pojawiły się problemy przy sprawdzaniu. I to jest akurat różnica między amatorszczyzną bez załatwienia podstawowych spraw podatkowych(powodzenia w kontroli vex, będzie się działo za 2013 Big Grin ) a profesjonalnym i legalnym podejściem.

Co Ty bredzisz? Dupe teraz liżesz użytkownikom aby na tym skorzystać, i pewnie skorzystasz.

Nie zrobiliśmy tego dobrowolnie wręcz przeciwnie mieliśmy wprowadzić kolejne programy i dodatki lecz sytuacja jaka wynikła(Nie Kiljanku - operatorzy wypłacają...) nie pozwala Nam aktualnie działać w tym biznesie.

Oczywiście wszystkie pieniądze zarobione w Fires zostana wypłacone.
Każdy wszystko zamyka z wynikłej sytuacji, przecież easysub także się zwinęło wcale nie dlatego, że operatorzy przestali płacić, oni przecież jeszcze wrócą i dadzą znać, icharge tak samo przecież oni tylko zamknęli niektóre programy i wrócą z kolejnymi. Skoro operatorzy wypłacają to zapewne obciążenia nadal lecą? Jeśli nie to ludzie kasy nie zobaczą, więc jak coś to szykuj już sobie bilecik... w sumie do tajlandii możesz bo tam tanio jest wyżyć i Cię nie znajdą...
Poza tym czy ty wiesz co to znaczy lizać dupe? Jakbym lizał dupe użytkownikom to bym mówił "jesteście wspaniali w tym zarabianiu, ale zly vex was oszuka". A ja słowa o ludziach nie mówie, lecz o kolejnym właścicielu, który zwija interes bo nie potrafi niczego załatwić. Jeśli nie operatorzy to dostaliście już odpowiedź z MF i pozamiatane bo nie potrafiliscie napisać jak należy.
Glosy: Hrustus (+1), piotrekprorok (+1), badii (+1), ferhrgh (+1), GreenMachine (+1)
(28-02-2014 16:25)cokieee napisał(a):  
(28-02-2014 10:07)cokieee napisał(a):  Ja zlecam wypłatę jak najszybciej...
Edit.
Już wypłacone! Big Grin po 5 min Smile

Ej nie mam chyba pieniędzy na koncie... Coś mi matka mówiła, że nic nie ma, nie wiem czy mnie w konia robi czy na serio. Ktoś dzisiaj wypłacał?

Ja dziś zlecałam i doszło na mBank.

[Obrazek: qy46XX3.png]
Wątek zamknięty