Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
zobaczcie sobie tabelke najlepiej zarabiajacych w ciągu 48 godzin, - na 12 miejscu jest osoba która zarobiła ąz 11$ normalnie jestem pod wrażeniem a akcje mtv znowu poniżej 0,03$ . Czy admin ma w planach jeszcze to jakoś reanimować ? Przyznam się szczerze że od kwietnia po tym ostatnim SWAPIE przestałem z zainteresowaniem sledzić ten biznes.
ja również... mam nadzieję, że od czerwca tak jak planowano pójdą te ceny minimum do 0,10 $ dopiero wyjdę na na mały minus jeszcze... ale wole stracić trochę niż większą połowe
Myślałem że gorzej już być nie może gdy akcje osiągneły poziom 0,025 ale jak widzę Jo szaleje. Z jednej strony kupiłbym trochę akcji bo cena strasznie niska ale z drugiej nie wiem czy to nie jest sygnał że trzeba uciekać poprostu i z PV i z MTV. Jeszcze się okaże ze 1 akcja będzie za 600 bap to już w ogóle masakra....