Sprawdź:
(21-06-2014 14:34)Roben napisał(a): Mial ktos wczoraj jakies wysokie naliczenie ? Bo ja wczoraj dostalem reklame za 20$ przy 41 tys punktow i zastanawiam sie jak to mozliwe...
Wow naprawdę gratki

a co do tego jak to jest możliwe to jesteś super moderatorem i pewnie stronka o tym wie:xd , dlatego dostałeś

a tak na serio to kolega wyżej wszystko wyjaśnił i jeszcze jedno jak by ktoś nie zauważył to wprowadzili nowa opcje Super User Upgrade
sa dwie opcje:
Mini Upgrades: $2.99 (179 users currently upgraded)
These will deliver all 1% ads ranging in values from $0.01 to $0.49 each. Eg. You will get all the 1% ads from all ad purchases of $1-$49 made over the next 7days. (Shared between any other upgraded users)
aktywne jest przez 7 dni od daty zakupy i będzie dostarczało nam reklamy z przedziału 0,01$ do 0,49$ dokładnie chodzi o to że dostaniemy 1% z kampanii reklamowych wykupionych w przeciągu 7 dni (od 1$ do 49$) dzieli się to na wszystkich użytkowników którzy wykupili ta opcję
aktualnie jest is 179 co widać wyżej
i drugie droższe ale tez profity mamy lepsze
Mega Upgrades: $19.99 (26 users currently upgraded)
These will deliver all 1% ads ranging in values from $0.50 and up! Eg. You will get all the 1% ads from all ad purchases of $50+ made over the next 7days. (Shared between any other upgraded users)
Zasady sa takie same jak w mini upgrade tyle że dostajemy 1% z wykupionych reklam od 50$ wzwyż więc może to być i 20$ i o wiele więcej, min jakie możemy dostac to 0,50$
Ja osobiście wykupiłem mini upgrade za 2.99$ sprawdzę czy mi się opłaca i dam znać
![[Obrazek: Super_upgrade.jpg]](http://s28.postimg.org/n7qe0js4p/Super_upgrade.jpg)
P.S jak by ktoś nie wiedział gdzie to znaleźć to wchodzimy w My Account - Super User Upgrade