Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nie jestem super oblatany w temacie ale chyba jest problem z optymalizacją układu na rozdziałce 1024/600 px (urządzenia 7.2"). Biały pasek prawej stronie ekranu. Załączam ss
(21-10-2020 00:54)rachman napisał(a): Edycja tematu - szybka edycja działa (można zaktualizować treść), pełna edycja nie działa (nie można tytułu zmienić).
(21-10-2020 00:54)rachman napisał(a): Edycja tematu - szybka edycja działa (można zaktualizować treść), pełna edycja nie działa (nie można tytułu zmienić).
@Admin Tak, jak Majka podrzuciła, ten temat Twisto - chciałem zaktualizować opis bo zmieniły się warunki promocji, ale tytułu nie da się edytować. Jeśli dobrze pamiętam, kiedyś w innych tematach zmieniałem tytuły. A tu wyrzuca: Internal Server Error
(22-10-2020 21:29)rachman napisał(a): @Admin Tak, jak Majka podrzuciła, ten temat Twisto - chciałem zaktualizować opis bo zmieniły się warunki promocji, ale tytułu nie da się edytować. Jeśli dobrze pamiętam, kiedyś w innych tematach zmieniałem tytuły. A tu wyrzuca: Internal Server Error
Nie wiem dlaczego ten problem występuje i nie potrafię go rozwiązać, doszedłem natomiast dlaczego występuje, skasuj z treści tematu "-----" a najpewniej problemu nie bedzie.