Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Od dawna sa straszne opoznienia system musi przetworzyc bardzo duzo odnowien i przypisac je do danego konta. Skoro masz ich zalozmy tylko i wylacznie 5 gdzie inni mają po 200+ przypisanie tych 5 do twojego konta moze trwac nie co dluzej.
Ma ktoś problem z zalogowaniem się na konto? Dzisiaj cały dzień nie mogę wejść, strona główna działa normalnie, loguję się i pokazuje mi się biała strona i tak cały czas. Sprawdzałem na różnych przeglądarkach i cały czas to samo.
(01-01-2018 18:02)maciek1422 napisał(a): Ma ktoś problem z zalogowaniem się na konto? Dzisiaj cały dzień nie mogę wejść, strona główna działa normalnie, loguję się i pokazuje mi się biała strona i tak cały czas. Sprawdzałem na różnych przeglądarkach i cały czas to samo.
Otrzymałeś noworocznego BANA od Eforsy
PS: Sprawdź meila na którym masz konto w Eforsie
(01-01-2018 20:11)maciek1422 napisał(a): No właśnie na mailu nie mam żadnej informacji.
A bana nie wiem za co miałbym dostać, wydaje mi się że korzystałem z serwisu zgodnie z regulaminem.
(01-01-2018 20:12)dawids7627 napisał(a): Ja też nie dostałem żadnego maila a mam ten sam problem i bardzo mnie interesuje co robiłem źle
Jeżeli wpadnie kilka MO czasem pod rząd (z jednego adresu ip) to konto leci z automatu na ban, nie raz tak miałem, napisz do eforsy i jeżeli nie łamałeś zasad a po prostu ktoś wysłał kupę esów pod rząd to ci zwyczajnie odblokują po sprawdzeniu, od razu wyślij im co promujesz, gdzie i jak, żebyś jak najszybciej odzyskał dostęp do konta.