Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
Tydzień czekania na wypłatę na payze i dalej nic ....
Rysio Pysio pewnie poluje na nowe lamborginiSmile)

a tak poza tym spokojnie...7 dni roboczych na wypłatę więc poczekaj chwilkę jeszcze..
Witam,
Mam problem, kupiłem 5 kampanii i mam status pending. Trochę tego nie rozumiem bo wczoraj robiłem wszystko identycznie i było OK czyli status active.
Napisałem dziś ticket, orientujecie się może czy sam Jo to ogarnia czy ma już od tego adminów ? I czy w ogole dojdą mi BAPy ? A jak tak to ile czasu może to trwać? Dodam tylko, że jestem w 2 grupie a tak byłbym w 3 i szkoda mi czasu na czekanie :/
Dzięki
witam mam pytanie czy jeśli mój polecony wykupi dostęp do planu 200% mam z tego jakieś dodatkowe korzyści?
pepe45 - za samo kupno planu nie będziesz miał korzyści.
ja jakiś czas temu wykupiłem za 60 $ kampanię i czekałem 2 tygodnie, nie polecam tego serwisu strata czasu i pewnie tej kasy tez nie odzyskam
Glosy: Meloman (0)
a niby kiedy kupiłeś tą rreklamę za 60$?? chyba przed swapem....

i na co niby czekałeś 2 tygodnie??/ bo nie rozumiem Twoich myśli i toku rozumowania...tu się nie czeka..tu się inwestuje, zarabia albo wypłaca...

jak nie wiesz o co chodzi w serwisie to nie wprowadzaj innych w błąd. zawsze możesz zrezygnowaćRolleyes
Juz wszystko OK o 1 w nocy aktywowali mi kampanię.
gdy próbowałem kiedyś wykupić kampanie przez pp , wyskakiwał error ,a tak ogólnie przeliczcie sobie i zobaczcie w jaki sposób to działa - najgorzej bedzie gdy bedzie chcieli juz kończyć z nimi współprace - zbijacie punkty i reklamy coraz mniej płatne
Kiedy dodali reklamy 5-cio sekundowe?
Odpowiedz