Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
czyli pv nie umarlo przy ostatnim swapie?
mnie hiszpan okradl na ok 4 k $
a kazdego dnia top earner zarabiaja po 20 $ (wczesniej niektorzy mieli po 200$)
(24-04-2015 09:48)kuli napisał(a): czyli pv nie umarlo przy ostatnim swapie?
mnie hiszpan okradl na ok 4 k $
a kazdego dnia top earner zarabiaja po 20 $ (wczesniej niektorzy mieli po 200$)
Polecam przeczytać cokolwiek o SWAPIE, to będziesz wiedział dlaczego top earners mają po ~~ 20$, chociaż spodziewam się że jesteś mega leniem, więc Ci wytłumaczę. Top earners mają w porownaniu do tego co wcześniej mało, bo najwyższa grupa jaka została osiągnięta to 3mln BAP, a przed SWAPEM niektórzy z top earners mieli 100mln BAP.
Co to oznacza wytłumacz sobie sam - mam nadzieję że chociaż tak prostą rzecz zrozumiesz
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-04-2015 09:07 przez Meloman.)
Chciałem zapoznać się z programem i kupiłem 2 kampanie oraz możliwość zyskiwania reklam z recyklingu. Teraz mam 1032 reklamy do wyklikania i co jakiś czas ta liczba wzrasta. Raczej nie zachęca do dalszego inwestowania.
Ponieważ wykupiłeś recyckling bez filtra też by mi się nie chciało klikać 1000 reklam za łączną wartość 0.50$ lecz pocieszę cię wyklikasz je w przynajmniej 8 i pół godziny 2
Ostatnio trochę zainteresował mnie ten system i niech ktoś powie : Oplaca się w to inwestować czy nie? W sumie na początku chcialem wplacic na probe ze 100zł czyli czy wtedy jakikolwiek zysk osiągne..