Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Opóźnienie w wysyłce

Autor Wiadomość
RE: Opóźnienie w wysyłce
Sprawdź:
(11-09-2014 15:07)KungFuPanda napisał(a):  pieprzony oszust olał już wszystko pajac jeden... Niech idiota sprzeda ten serwis i nie robi z siebie gorszego bałwana Smile
Pewnie tak, ale powinieneś na forum uważać na język, bo możesz zostać ukarany przez kogoś z administracji, bo mi to tam nie przeszkadza.
(11-09-2014 21:39)MaXimuS007 napisał(a):  
(11-09-2014 15:07)KungFuPanda napisał(a):  pieprzony oszust olał już wszystko pajac jeden... Niech idiota sprzeda ten serwis i nie robi z siebie gorszego bałwana Smile
Pewnie tak, ale powinieneś na forum uważać na język, bo możesz zostać ukarany przez kogoś z administracji, bo mi to tam nie przeszkadza.

Wiesz wkurza to co on zrobił z firegifts
Nie warto już robić zadań skoro nawet nie ma dodanych nagród do niby "restocka" Big Grin A ten odbędzie się za 9 dni... Poza tym do tej pory nie dotarły nagrody pocztą z resa sierpniowego Undecided

Matheo249, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2012.
(12-09-2014 13:02)Matheo249 napisał(a):  Nie warto już robić zadań skoro nawet nie ma dodanych nagród do niby "restocka" Big Grin A ten odbędzie się za 9 dni... Poza tym do tej pory nie dotarły nagrody pocztą z resa sierpniowego Undecided

A dla niektórych z lipca nie doszły...
Ja wszystko dostalem, wiec do zuhsma nic nie mam.

Szkoda mi was :/
Podziwiam Was, że jeszcze w ogóle tam wchodzicie...

ikarian, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2013.
Glosy: Situation (+1)
(12-09-2014 14:40)TheKkok2 napisał(a):  Ja wszystko dostalem, wiec do zuhsma nic nie mam.

Szkoda mi was :/

Ja też wszystko dostałem, oprócz tej sierpniowej nagrody.
No ale chyba widać, co się dzieje, że to końcówka FG.
Opisze mi ktoś pokrótce jak wygląda aktualna sytuacja serwisu bo nie jestem w temacie? A nie chce mi się czytać tego tematu bo w większości są to obelgi w stronę Szymona. Było jakieś oficjalne postanowienie Szymona w sprawie FG czy też nie? Czy po prostu postanowi olać serwis z góry na dół? Był bym wdzięczny za opisanie sytuacji serwisu Smile

PS: Nadal nie otrzymałem nagrody z Czerwca choć zostało wysłane multum maili Lol

[Obrazek: sygnatura.php?zl=9875&nick=Norti...mp;amp;10=]
Vide cui fide
(12-09-2014 18:12)Nortix napisał(a):  Opisze mi ktoś pokrótce jak wygląda aktualna sytuacja serwisu bo nie jestem w temacie? A nie chce mi się czytać tego tematu bo w większości są to obelgi w stronę Szymona. Było jakieś oficjalne postanowienie Szymona w sprawie FG czy też nie? Czy po prostu postanowi olać serwis z góry na dół? Był bym wdzięczny za opisanie sytuacji serwisu Smile

PS: Nadal nie otrzymałem nagrody z Czerwca choć zostało wysłane multum maili Lol

Użytkownicy opuszczają powoli fg a właściciel serwisu ma to wszystko w czterech literach 0 kontaktu 0 info 0 nagród z 2 restocków.
Glosy: Situation (+1), robert18324 (+1)
(12-09-2014 18:16)LeftwardBus88 napisał(a):  
(12-09-2014 18:12)Nortix napisał(a):  Opisze mi ktoś pokrótce jak wygląda aktualna sytuacja serwisu bo nie jestem w temacie? A nie chce mi się czytać tego tematu bo w większości są to obelgi w stronę Szymona. Było jakieś oficjalne postanowienie Szymona w sprawie FG czy też nie? Czy po prostu postanowi olać serwis z góry na dół? Był bym wdzięczny za opisanie sytuacji serwisu Smile

Użytkownicy opuszczają powoli fg a właściciel serwisu ma to wszystko w czterech literach 0 kontaktu 0 info 0 nagród z 2 restocków.
Czyli od ostatniej mojej wizyty na FG/ZC nic się nie zmieniło postanowił popierdzielić serwis... A szkoda bo gdyby wziął się za niego w odpowiedniej chwili to by jeszcze coś wykiełkowało a po pewnym czasie zbierałby plony. No ale cóż zawalił sprawę i tyle.

[Obrazek: sygnatura.php?zl=9875&nick=Norti...mp;amp;10=]
Vide cui fide
Wątek zamknięty