Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: 24option - najlepszy broker na rynku światowym
Sprawdź:
Ja to zawsze robię tak, by pozbyć się niepotrzebnych telefonów od brokerów w których nie ma przedstawicieli polskich, mówię cały czas po polsku aż do skutku, gdy się pożegnają i rozłączą. Potem telefonów już brak
Co do maili, to niestety jest to nachalne, ale to już w każdej dziedzinie internetu to jest, więc trzeba się przyzwyczajać
Dzisiaj gralem na platformie i zauwazylem, ze rowniez mozna zamknac opcje przed czasem ale nie pozniej niz na 5 min przed koncem, ta opcja jest dostepna dla kazdego wariantu czy tylko high/low? Ktos wie?
(16-10-2014 13:53)bart07 napisał(a): Z tego co widzę w dzienniku, to ciągle jesteś na plusie, więc na Twoim miejscu też bym sobie nie zaprzątał tym głowy
Zwłaszcza, że jak mam okazję zamknąć na plusie, to ciężko mi się nie pokusić o takowe działanie.
Poza tym chyba u Ciebie na BDswiss chyba nie ma one touch i no touch.
Chyba żaden broker opcji nie został jeszcze sponsorem zawodników od pingponga Jak na razie i tak przoduje piłka nożna, a w szczególności europejskie drużyny.