Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Haha przeczytałem wszystko, ale najgorsze jest to, że też wykonałem rejestracje i nic nie dostałem, a zrobiłem to tylko dlatego iż była mi ta zł pilnie potrzebna na pp bo musiałem za taką jedną rzecz zapłacić. Napisałem wtedy na PW i tez odpowiedzi nie dostałem czy zaliczony czy nie, ale dzięki takiej innej osobie z forum dokończyłem transakcje.
(19-08-2014 00:00)damianox1122 napisał(a): Haha przeczytałem wszystko, ale najgorsze jest to, że też wykonałem rejestracje i nic nie dostałem, a zrobiłem to tylko dlatego iż była mi ta zł pilnie potrzebna na pp bo musiałem za taką jedną rzecz zapłacić. Napisałem wtedy na PW i tez odpowiedzi nie dostałem czy zaliczony czy nie, ale dzięki takiej innej osobie z forum dokończyłem transakcje.
Tapnąłem sobie Tapatalk-iem z Sony Xperia Z2
Odpowiedź dlaczego nie zaliczyło jest wyżej gdzieś