Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Chciałbym wyjaśnić jedną rzecz odnośnie zarobków.
Za każde 1000 pkt powyżej 20tyś otrzymujemy 0,04$. Czyli Jeśli miałem 30,000 pkt to zyskuje 0,4$.
Z tych 30tyś zostaje nam 95% pkt na następny tydzień, czyli 28.5tyś = 0.36$.
A nie żadne tam 3,24$ rozłożone na pół roku.
Ba... nie tylko waluty... Wszystko pikowało w dół i kiedy zanosiło się na skok w górę wszystko leciało momentalnie. Złoto, olej, miedź, a nawet EutoStoxxx. Z 33k pkt zostało 9k :/ No nic, może kolejny tydzień przyniesie zysk.
Jak odbywają się wypłaty? Na konto paypal czy coś? I co ile? My je zlecamy czy jakoś automatycznie?
I jak to jest jak mam np. 60 tys punktów i kończy się tydzień to do mojego konta zostaje mi nabite $$ za te 60 tysięcy, ale potem jak następny tydzień się zaczyna to nie tracę tych $$, a nastepna sprawa to taka czy jak mam 60 tysiecy i zaczyna sie nowy tydzien to jakbym nic nie robił to znowu naliczy mi kase czy musze zbierać od nowa?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-09-2014 19:19 przez nowak591.)
@nowak591 Wypłaty są na paypal automatycznie po uzbieraniu 30$.
mając 60k pkt = 2.4$
Co tydzień traci się 5% czyli bez grania zyskujesz 57k pkt = 2,28 --> 4,6 $ za 2 tyg.
I tak ciągle