Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam,
poniżej zdj wypłat jakie uzyskałam z portalu Qassa.pl, jak na razie stówka, ale idzie co raz lepiej, więc myślę że w najbliższym czasie kolejna taka sumka wpłynie na moje konto
pozdrawiam i polecam rejestrację na Qassa,
Polecam
MaLiN dodał notatkę do tego postu 15-09-2015 22:32 ponieważ:
Reflink usunięty. Jeśli chcesz podzielić się swoimi wypłatami, załóż własny temat. +20% ostrzeżenia
3 wypłata z programu comperialead 75 zł, razem już 210 zł zarobione na tym programie. Wystarczy zakładać bezpłatne konta bankowe i jeszcze nam za to płacą.
10 $ (35,53 zł) kolejna wypłata z clixsense
O tym jak zarabiać na clixsensepiszę tutaj i tutaj sporo o ankietach
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-09-2015 12:23 przez darmoweprobki.)
(24-09-2015 18:58)banipunz napisał(a): Hm, jesli nie mam zweryfikowanego paypala nie dostane wyplaty z clixsense?
Musisz mieć zweryfikowany:
Why was my PayPal cashout returned?
When Paypal returns a payment this usually means there is a problem with your Paypal account. You either need to verify your PayPal account or there is another issue there. You must contact Paypal and get this matter settled as we are unable to send you a cashout until you do so. Each cashout you request will be returned so please DO NOT request another one until this is fixed.
Trzeba mieć zweryfikowany.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-09-2015 19:25 przez darmoweprobki.)