Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
sodapro
A czemu nie wrzuciłeś dowodu wypłaty?
Ktoś ma jeszcze jakieś dowody wypłat?
Tak wkładu nie ale zarabia prowizję.
Ok kiedy będziesz założycielu tematu bo mam parę pytań?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-05-2015 15:44 przez darmoweprobki.)
darmoweprobki - Jakbyś zauważyła dowód jest nad Twoim postem, chociaż nie wyraziłem zgody na publikację...
Sprawa jest prosta albo ryzykujesz i zarabiasz albo z tego powodu iż Lion94 zarabia odpuszczasz...
Już nie bądźmy takimi chytrusami... Powiem Ci tylko że to trochę trwało, ale to tylko przez to że to program partnerski...
@darmoweprobki: odpisałem ci, a jeżeli nie to odpowiedź ujrzysz w czwartek... bądźmy spokojni to tylko program partnerski ja rozumiem że każdy musi mieć odpowiedź na tip-top ale to tak nie działa.
I szkoda że doba ma tylko 24h...
Najważniejsze zmiany to:
- dodany CA - Credit Agricole do oferty;podana stawka
- konkurs Vivusa i do wygrania atrakcyjne nagrody - wiecej szczegółów pierwszy post w temacie
oraz nowa stawka do odwołania za pożyczkę w Vivus
- przypomnienie o dołączaniu pełnej wiadomości - cytatu do napisanej wiadomości pozwala to na szybsze odpisanie niż szukanie godzinami każdej napisanej wiadomości (Wysłane)
Tak jak pisałem kontakt jest już poprawiony, co raz częściej odpisuję jak mogę i wtedy kiedy daje radę, niebawem będe miał egzaminy (6-20 czerwca to będę mniej dostępny).
Zaktualizowana została stawka za konta Smart Banku- patrz pierwsza strona, pierwszy post