Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zarabiaj z programem PaidVerts .HIT.» Stabilny program! Zarabiaj od 1$ do 200$ dziennie! Z 1$ mamy 0,47$ zysku! Zarabiaj również bez inwestycji! Warto sprawdzić!
po co sie ladowac w takie mikro kwoty lepiej zostac na sprawdzonych sposobach 2 a nie bapy warte 3k to 1 dolar, ile zarobisz bapow w tydzien a ile zarobisz na PPA np? pff niema porownania
Dalej to dziadostwo nie działa jak i wczoraj tyle reklam poszło się walić i punktów a nic nie można zrobić Ciekawe czy oddadzą to co przepadło czy trzeba będzie się prosić
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-07-2014 13:06 przez domell.)
Raz działa raz nie. No wygląda na to że w chwili obecnej działa tylko że nie mam nic bo punkty które miałem jak i reklamy przepadły . A punktów zostało 0
Ale się nachodziła z powrotem out
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-07-2014 15:55 przez domell.)
(02-07-2014 12:42)lolekxp napisał(a): po co sie ladowac w takie mikro kwoty lepiej zostac na sprawdzonych sposobach 2 a nie bapy warte 3k to 1 dolar, ile zarobisz bapow w tydzien a ile zarobisz na PPA np? pff niema porownania
wpadną ci na chate za oszustwo na tych ppa to będziesz miał
(02-07-2014 12:42)lolekxp napisał(a): po co sie ladowac w takie mikro kwoty lepiej zostac na sprawdzonych sposobach 2 a nie bapy warte 3k to 1 dolar, ile zarobisz bapow w tydzien a ile zarobisz na PPA np? pff niema porownania
wpadną ci na chate za oszustwo na tych ppa to będziesz miał
Powinni się zabrać za tych co na PPA oszukują dzieci +10 lat, które myślą że będą mieć np. GTA V na PC którego jeszcze nie ma xD
PV pięknie działa z samego recyklingu z wczoraj wpadło mi dziś już 5 reklam + normalne