Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Od czego zaczać?

Autor Wiadomość
RE: Od czego zaczać?
Sprawdź:
(11-07-2014 15:37)Xkr napisał(a):  Binary24 srogo sie myli co do kwoty na demo w TopOption, jest to 200$ i konto na 3 dni, potem mozna prosic o przedluzenie, no i kij nadzialem sie na tym bardzo ;/

Na bieżąco jesteśmy informowani o zmianach na platformach, ale nie dostaliśmy żadnej informacji od TopOption, że zmieniła się kwota za otwarcie konta demo oraz jego ważność. Już napisaliśmy do TopOption, o wytłumaczenie tego problemu. Postaramy się rozwiązać ten problem. Ogólnie to dziękuje, że poinformowałeś o tym Smile

[Obrazek: giphy.gif]
Odp: Od czego zaczać?
Pani z ktora gadalem na czacie powiedziala mi ze konto demo zalicza sie do tak zwanych "benefits" przy wplacie wiekszej kwoty na rachunek a jak wiadomo za min 100$ nie ma nic, jak dostaniesz odpowiedz to mnie poinformuj.

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

Xkr, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2013.
Ok, jak dostanę odpowiedź, natychmiast dam znać Wink

Zakładał ktoś z was może konto demo na https://www.varengoldbankfx.com/en/open-...d=11002248
Na stronie Comparica jest wymienione jako jedne z darmowych, ale wolałbym się nie nadziać na jakieś koszty.
Ale z tego co przeczytałem, jest to broker Forex Tongue

Konta demo u brokerów Forex są darmowe i to jest całkowicie normalne. U praktycznie wszystkich brokerów - tutaj do wyboru do koloru.

Co do brokerów Opcji Binarnych - wielu z nich oferuje takie konta dopiero po wpłacie depozytu (często bardzo małego). Warto od razu sobie wybrać dobrą platformę (nie jakiegoś brokera krzak) i tam ćwiczyć na demo.
Ale chodziło o to, że pomylił tematy Smile

Odpowiedz