Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(16-09-2014 04:15)delirium napisał(a): Witam, poszukuję mentora PPD, podstawowe pojęcia uploadingu znam, posiadam konto shell, mam chęci i dużo
czasu na działanie. Uploadowałem kiedyś przez rok gdy jeszcze istniał Egofiles ale po jego upadku a moim wyjeździe musiałem z tym skończyć, teraz chciałbym wrócić i trochę "kokosów" wyciągnąć smile.png Wiem że wszystko zależy od chęci i czasu poświęconego tej pracy tak więc mogę je zagwarantować.
Stały kontakt / Konto Shell / Znajomość podstawowych pojęć / Wytrwałość i ambicje
Szukam mentora, który by powiedział mi co robić i jak żeby zarobić na eforsie. Za pomoc zarejestruje się z reflinka i mogę oddać jakiś % z zarobków jeżeli uda się zarabianie na eforsie. Kontakt PW, gg ( 12882609 ), skype ( n1dantez ).
Szukam mentora który pomoże mi wystartować z zarabianiem na e-forsie. Oferuję % z zarobków.
Nie mam doświadczenia w zarabianiu na subach.
Za to mam ogromną ilość czasu i chęci do pracy.