Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: BinaryOptionsKillerGroupe2014 - Sygnały binarne- czyli cel: 85 % na opcjach binarnych
I o to chodzi, brawo panowie ! Ja też testuje swoją strategie, jest bardzo obiecująca lecz trzeba czekać czasem cały dzień na jedno wejście Ale co zrobić, lepiej jedno dobre niż 3 złe.
RE: BinaryOptionsKillerGroupe2014 - Sygnały binarne- czyli cel: 85 % na opcjach binarnych
Up
Aha, ok dzięki. Grupa sie niestety ostatni troche rozsypała po moich żałosnych 1-godzinnych transakcjach. Teraz gram na zmodyfikowanym wskaźniku i z 805 $ zrobilem te 1432 $. To dobry znak. A moje doświadczenie i wyczucie kiedy wejść wzrosło niebotycznie. Sam ustawiam linie, a do pomocy mam 1 wskaźnik ktory mi pomaga. Po prostu angażuje się w handlowanie, nie na zimno kiedy przekroczy linie A - wchodzić.. Gram z pasją ! D:
Spoko, pisałem do niego o pomoc bo będę wpłacał na biniarne i odpowiedział:
"[15:26:16] Tomasz Roman: nic z toba
[15:26:18] Tomasz Roman: nie robie
[15:26:19] Tomasz Roman: wypad"
Fretax nie przejmuj się Verb22 do najmilszych nie należy. Jak chcesz pomocy to pisz na forum może uda Ci się pomóc. Btw oo forum działa bardziej w taki sposób ze każdy chce coś udowodnić mało kto chce pomóc Taka już natura w Polsce. Polecam popatrzeć na fora zagraniczne tam każdy Ci pomoże.