Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Inteligencja nie których osób mnie po prostu rozwala... Konta były kupione na innym forum tak jak pisałem wcześniej a, że karol ma jakieś problemy życiowe i kupuję konta kilka razy potem pisze raz polecam drugi raz kradzione to nie wiem co o tym sądzić.
Zamykam sprzedaż kont bo przez takich idiotów w internecie nie długo wcale nie będziemy zarabiać najlepiej im podać gotowa niszę. Ale przecież też będą narzekać
Pierwszy raz kupilem konta na ok wygladaly
Za drugim razem zalogowalem sie pare h po podanie hasel i... jedno konto chodzilo, a to tego znajomi wlascicielki mi pisali wiec...
(22-04-2014 07:37)xSiwy napisał(a): Inteligencja nie których osób mnie po prostu rozwala... Konta były kupione na innym forum tak jak pisałem wcześniej a, że karol ma jakieś problemy życiowe i kupuję konta kilka razy potem pisze raz polecam drugi raz kradzione to nie wiem co o tym sądzić.
Zamykam sprzedaż kont bo przez takich idiotów w internecie nie długo wcale nie będziemy zarabiać najlepiej im podać gotowa niszę. Ale przecież też będą narzekać
Jak coś pisać na priv
Administrację proszę o zamknięcie tematu.
Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka
o to chodzi że konta są kradzione kozaku. Ale Jestes taki tepy że tego faktu nie pojmujesz.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.