Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Nowy Panel Partnera

Autor Wiadomość
RE: Nowy Panel Partnera
Sprawdź:
@jaro225 pisałem już o tym do nich chyba w styczniu jeszcze. Napisali, że ten problem zgłosili do programistów i jest w kolejce zadań do wykonania Tongue
Nie wiem czy coś zrobiliście ale zaczęło działac i wszystko jest już okej, leady przyszły wyświetlenia i reje też są więc jest dobrze. Z góry dziękuję.
Mi tak samo Smile
Zgłoszony problem z logowaniem został już naprawiony.
Wszystko powinno działać poprawnie.

Wejścia/rejestracje/leady - wszystko przetestowaliśmy wielokrotnie i zweryfikowaliśmy na podstawie ostatniego dnia działań Naszych partnerów.
Mamy nadzieję, że wszyscy partnerzy mogą już potwierdzić poprawnie działanie nowego panelu. Jeżeli jednak ktoś zauważy jakiś błąd, prosimy o kontakt bezpośrednio na Nasz adres e-mail.

Pozdrawiamy i życzymy wysokich zarobków!
Wam też się około 21:00 pojawił stary panel na stronie ?
Odkad wrocil ten stary panel usunelo mi 2 leady, to sporo jak na moje niskie zarobki, co mam zrobic? Angry
(12-02-2014 21:30)cenzura0 napisał(a):  Odkad wrocil ten stary panel usunelo mi 2 leady, to sporo jak na moje niskie zarobki, co mam zrobic? Angry

Mi też 2 ledy usuneli i wypłate.
Droga Eforso. Otóż jest problem. Miałem 2 leady na pobierzpliki.pl ( teraz mam 1, czyli nie ma dzisiejszego) i 3 na hdplayerze.pl . Zleciłem wypłatę na nowym panelu 50 zł, i co teraz? Rachunek wysłałem.
Nie logujcie się na stary panel, bo tam nie nalicza.
Logujcie się na nowy: http://panel.eforsa.pl/
@up Heh, poprawiłeś mi Humor Big Grin.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: