Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nie wiem czy coś zrobiliście ale zaczęło działac i wszystko jest już okej, leady przyszły wyświetlenia i reje też są więc jest dobrze. Z góry dziękuję.
Zgłoszony problem z logowaniem został już naprawiony.
Wszystko powinno działać poprawnie.
Wejścia/rejestracje/leady - wszystko przetestowaliśmy wielokrotnie i zweryfikowaliśmy na podstawie ostatniego dnia działań Naszych partnerów.
Mamy nadzieję, że wszyscy partnerzy mogą już potwierdzić poprawnie działanie nowego panelu. Jeżeli jednak ktoś zauważy jakiś błąd, prosimy o kontakt bezpośrednio na Nasz adres e-mail.
Pozdrawiamy i życzymy wysokich zarobków!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-02-2014 08:24 przez eforsa.)
Droga Eforso. Otóż jest problem. Miałem 2 leady na pobierzpliki.pl ( teraz mam 1, czyli nie ma dzisiejszego) i 3 na hdplayerze.pl . Zleciłem wypłatę na nowym panelu 50 zł, i co teraz? Rachunek wysłałem.