Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Teraz testy: nowość żołądkowa gorzka z figą, paczka już jedzie W paczce aż 16 buteleczek do rozdania znajomym i jedna butelka dla mnie i na spotkania ze znajomymi. Jak ktoś chce testować różne produkty to zapraszam do rejestracji tutaj
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-04-2015 10:23 przez darmoweprobki.)
ta figowa żołądkowa mnie przekonała, haha rozumiem, że to oni zapraszają do kampanii, a nie my sobie wybieramy co chcemy? chyba spróbuję, widzę, że spore paczki się zdarzają tak jak np. z tym kwasem chlebowym - tyle butelek, to chyba zapas na dobry miesiąc
Hmm.. nie wiem na jakiej zasadzie zapraszają do kampanii. Zarejestrowałam się już bardzo dawno, dodałam blog i wysłałam oświadczenie o danych wrażliwych a nawet ankiety nie miałam żadnej. Wchodzę kilka razy dziennie na streetcom i sprawdzam czy coś jest. Miałam tylko do udostępnienia grafikę o rodzinnych wakacjach nad Bałtykiem, co chyba nie jest częścią żadnej kampanii...
ja na maila dostaje ciągle aby na fb udostępnić jakiś tam hotel .... lipa od pół roku nic nie testowałem (od pół roku jestem zarejestrowany ) więc też nie polecam
Widocznie nie wypełniacie wszystkich ankiet rekrutacyjnych.
Poza tym nikt nie zmusza was, dostajecie za darmo i nie pasuje, zawsze możecie się wypisać.
Ja już testowałam:
1) Kapsułki do prania Ariel
2) Kapsułki do prania Persil
3) Razowy kwas chlebowy
4) Płyn do czyszczenia toalet Duck i krążki do toalet Duck
5) Ciastka Milka
6) Odświeżacz powietrza Brise
7) Usługa Envelo
8) Prezerwatywy Skyn
9) Optrex spray na zamknięte powieki
10) Odżywki do rzęs i brwi Dermena Lash i tusz do rzęs
11) Teraz testuję wódkę Żołądkową z figą
Mało?
No tak Polacy zawsze narzekają nawet jak dostaną coś za darmo.
Ja na szczęście należę do grupy ludzi którym frajdę sprawia testowanie, mi się podoba.