Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Czy kupilibyście poradnik za 2000 zł.

Autor Wiadomość
RE: Czy kupilibyście poradnik za 2000 zł.
Sprawdź:
"Niby" zrobiles ten temat zeby poznac opinie czy kupia .. Jak ktos napisze ze nie to odrazu zaczynasz ich jechac i piszesz ile to zarabiasz . Wedlug mnie ten temat jest tylko po to zeby zwabic jak najwiecej jeleni do oszukania .
Jezeli zarabiasz 2-3k w sam weekend to nie ma sensu robic konkurencji za marne 2k ..
Glosy: marcel_kk (+2), Prizers (+1)
Wiadomo przecież, że jedyna osoba która zarabia na poradnikach to sprzedający Jerk2
Gdy widzę "30 000 miesięcznie dla Ciebie! Gwarancja stałego zysku poświęcając tylko 30 min dziennie! - a to wszystko w poradniku za jedyne 100 zł" to automatycznie mnie odrzuca. Reasumując - nie nie skorzystałbym Jerk2
Strata czasu i pieniędzy.

Sprzedam SMS Premium.

[Obrazek: IMG-4432.jpg]
Glosy: rasiak221 (+1)
Temat można zamknąć. Dzięki za opinie.
2000zł? "Drobna" przesada
Jest to cenna do przyjecia jedynie kiedy autorem poradnika jest osoba generujaca naprawde duze zyski w internecie.
Temat widzę jeszcze nie zamknięty..
Szczerze mówiąc gdybym chciał teraz odsprzedać patent, bo tu już nawet nie chodzi o poradnik, to chyba za mniej niż 100k bym nie puścił.

Pozdro dla tych, dla których tysiak dziennie to minimum.
Czy kupilibyście poradnik za 2000 zł.
Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.
Wątek zamknięty