Sprawdź:
pomysl jak dla mnie bomba , wszystko pieknie ale niestety jest problem z optymalizacja ,
nie mozna wgrac swojego szablonu mam kilka zakupionych do swoich wczesniejszych 2 blogow i niema mozliwosci ich wgrania , pozatym jest napisane ze ma sie mozliwosc korzystania z platnych szablonow , niestety ale nie jest to dokonca prawda , probowalem kilka naprawde ladnych przeszukalem ponad 1900 szablonow specjlanie aby znalesc jakies ladne udalo sie mi znalesc 1 ktory mi pasowal nazwa "Vantage"
oczywiscie freeko , ale o edycji trzeba zapomniec , zmiana loga i tyle reszte jak sliderbar czy inne widgety no niestety nie mozna trzeba kupic premium wersje 15$ co mija sie z celem gdy blog jest tylko na 1 nisze
pozatym zablokowany editor , np. chcialbym zrobic efekt rollover dla playera i jest to niemozliwe bez odowolania, wiem ze jest to zablokowane aby niemozna bylo wstawiac gatewaya z innych sieci ppa
czekam na odpowiedz wzgledem szablonow czy full edytowac mozna tylko te darmowe od wordpressa, a o tych ladnych trzeba zapomniec bez upgrade
pomysl super ale to mi psuje wrazenie