Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ty ziomuś " FireCash " jamam konto ULTIMATE i tak jak jest napisane to przysługuje mi nieograniczona ilość wypłat w ciągu miesiąca...
Dowód:
Cytat:ULTIMATE
Elitarne konto dla użytkowników którzy osiągnęli pułap $5000 w ciągu miesiąca. Użytkownicy z kontem Ultimate zarabiają 60% więcej oraz przysługuje im nieograniczona ilość wypłat w ciągu miesiąca i są one realizowane w ciągu 12h roboczych, jeżeli termin nie zostanie dotrzymany to użytkownik dostaje dodatkowo 10% premii od zleconej kwoty.
Twój aktualny typ Konta
No więc dawać mi tu dostępne do wypłaty ( całą kase ) i jazda
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-10-2013 12:06 przez burza21989.)
Wypłata zlecona 1 października ok godz 14, jest 16 października godź 15:15 i dalej "przetwarzana"
Zdecyujcie się w końcu kiedy będziecie kontynuować wypłaty, bo jak tak dalej będzie to niektórzy ją dostaną 2/3miesiące po zleceniu, bo a to mecz, a to impreza itd...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-10-2013 14:19 przez Yolocaust.)
Nie chce byc wredny ale najbardziej rzucaja sie ci co malo zarobili... Jakos uzytkownicy co sa w firecash juz dluzszy czas, nic nie jecza na forum i wogole... czekaja cierpliwie i sa zadowoleni...
(16-10-2013 14:29)comanche napisał(a): Nie chce byc wredny ale najbardziej rzucaja sie ci co malo zarobili... Jakos uzytkownicy co sa w firecash juz dluzszy czas, nic nie jecza na forum i wogole... czekaja cierpliwie i sa zadowoleni...
Swego czasu też dużo zarabiałem i wypłaty szły jakoś szybciej...
No to wystarczy ze zrozumieniem przeczytac caly temat... Wyplaty sa robione od najwiekszych do najmniejszych... Bylo to chyba nawet w tym temacie poruszane...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-10-2013 15:55 przez comanche.)