Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Na szczęście demo i bonusy mnie nie interesują. Zobaczymy jak z wypłatą. Na razie mój kapitał na dziś, to 151 zł. Zbieram do 300 zł, bo wtedy jakoś bezpieczniej będzie inwestować.
(19-08-2014 12:05)Anonimowy009 napisał(a): A jak to wygląda z wypłatami, gdy wpłacimy np. tylko 100 zł?
Nie polecam wpłaty takich niskich kapitałów. Ciężko jest konstruować jakąkolwiek logiczną strategię pod kapitał 100 PLN. To równie dobrze można wpłacić na sloty w internecie - rezultat podobny. Jestem zdania, że lepiej i bezpieczniej rozpocząć inwestowanie posiadając kapitał minimum 1000 PLN. W międzyczasie dużo się uczyć o funkcjonowaniu rynku pod opcje binarne.
Zauważyłem, że coraz więcej osób powraca do TopOption, pomimo wcześniejszych negatywnych opinii, więc może to oznaczać, że już nie ma tak często problemów z zacinaniem się platformy.