Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(09-09-2013 15:20)ResGabriel12 napisał(a): hej można jeszcze kupić ?
Niestety, ale na ostatni poradnik jest rezerwacja do 20, więc jak ktoś nie kupi to może będzie można. Jeszcze myślę o aktualizacji poradnika, żeby sprzedać ten sposób, lecz zmienić w nim serwis z którego korzystamy do zarabiania. Niestety, ale jeszcze muszę to sprawdzić czy przejdzie i czy da się zarobić.
Aktualizacja: Poradnik został zaktualizowany. Metoda jest ta sama, ale serwis, w którym działamy inny. Podałem w tym poradniku aż 3 serwisy, które umożliwą zarobek, co za tym idzie będzie możliwość większego zarobku. Będzie dostępnych 7 sztuk jeszcze poradnika zmienionego. Na głównej stronie będzie widoczna aktualna liczba dostępnych poradników.
Zakupiłem poradnik i tak jak jest napisane w recenzji - autor Ameryki nie odkrył. Prosty sposób na szybką kasę, myślę, że cena poradnika jest jak najbardziej w porządku do tego co daje nam autor poradnika. Polecam